Info Day “Be an Erasmus Entrepreneur” Iași

Info Day “Be an Erasmus Entrepreneur” Iași

„Erasmus pentru tinerii antreprenori” ajută antreprenorii europeni aspiranţi să îşi dezvolte abilităţile necesare pentru a demara şi/sau conduce cu succes o mică afacere în Europa.
Antreprenorii noi se întâlnesc şi schimbă cunoştinţe şi idei de afaceri cu un antreprenor cu experienţă cu care efectuează un stagiu şi colaborează pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 6 luni. Schimbul este finanţat parţial de Comisia Europeană.*(https://www.erasmus-entrepreneurs.eu).

Invitatii, antreprenori de succes din cadrul Reginnova NE, va vor prezenta oportunitatile prin care puteti beneficia de experienta europeana in antreprenoriat. Reginnova NE este partener intr-un proiect COS EYE – ENGI4NE-2 care are ca obiectiv derularea in urmatorii 2 ani a unui program Erasmus pentru tinerii antreprenori, la nivelul unui consortiu European format din 7 tari: Italia, Spania, Turcia, Albania, Lituania, Estonia, Romania.

Evenimentul este organizat de către Reginnova şi Societatea Antreprenorială Studențească „SAS Tuiasi” și va avea loc în data de 24 Mai între 10:30 – 14:00 în sediul „SAS Tuiasi” (Camin T3-T4 – parter).

Nu uita sa te inscrii:
https://bit.ly/2HYeI5m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *