Dacă ai idei care pot schimba lumea, înscrie-te şi tu la studiile universitare de licenţă/master ale Departamentului Inginerie şi Management din cadrul Facultăţii de Design Industrial și Managementul Afacerilor parte din Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAŞI).

TUIAŞI este o universitate de cercetare avansată și educație, se numără printre primele universități de profil tehnic din ţară şi se află în Top 12 a celor mai bune instituţii de învăţământ superior din România.

I. De ce sa fii student in cadrul Departamentului Inginerie şi Management?

Pentru că Misiunea Departamentului Inginerie şi Management este de a promova o ofertă educaţională la standarde internaţionale, de a desfăşura activităţi de cercetare şi consultanţă care să răspundă cerinţelor impuse mediului industrial de presiunile concurenţiale ale globalizării şi, prin aceasta, de a activa ca partener strategic şi catalizator intelectual al mediului de afaceri şi al comunităţii economice, sociale şi culturale locale, regionale şi naţionale.

II. Campusul „Tudor Vladimirescu”

TUIAŞI are cel mai mare campus din România. Campusul „Tudor Vladimirescu” este plin de forfotă, are un spirit aparte şi este centrul vieţii studenţeşti ieşene. În interiorul lui se găsesc 21 de cămine în care sunt cazaţi studenţii universităţii, o cantină studenţească cu cele mai accesibile preţuri din oraș, săli și terenuri de sport (dintre care cinci terenuri de sport în aer liber, o sală de fitness, o sală de aerobic, o sală de forţă şi o sală de jocuri în echipă – fotbal, volei, baschet, tenis de câmp) şi un dispensar medical. Căminele sunt reabiltate, au o capacitate de 8.000 de locuri, se adresează atât familiştilor, cât şi nefamiliştilor şi sunt dotate cu Internet gratuit şi cablu TV.

III. Oportunităţi

Ca student/masterand al Departamentului “Inginerie şi Management” ai oportunitatea:
    – să faci practică de specialitate în firme de prestigiu din România;
    – să faci schimburi de experiență cu alți colegi din ţară şi din străinătate;
    – să trăieşti experienţa de-a fi student Erasmus;
    – să participi la conferinţe şi competiţii studenţeşti;
    – să faci parte din echipe de cercetare.

IV. Află şi despre: