Susține performanța industriei românești!  Implică-te în dezvoltarea de produse de ultimă generație și vino în echipa noastră!

Susține performanța industriei românești! Implică-te în dezvoltarea de produse de ultimă generație și vino în echipa noastră!

Departamentul Inginerie și Management din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași în parteneriat cu SC ELECTRA SRL și SC Arhipelago Interactive SRL implementează proiectul E-PICUS “E-soluții de inovare prin implicarea pro-activa a clienților în crearea de valoare pentru creșterea competitivității organizaționale”.

E-PICUS este un instrument online menit să ofere suport companiilor în dezvoltarea unor produse noi și inovative prin implicarea directă a clienților în toate etapele de creare și testare a produselor.

În acest moment, E-PICUS are ca proiect aflat în faza de testare un produs inovativ dezvoltat de către compania ELECTRA, respectiv Sistemul de Videointerfonie SECURITY și ne dorim ca produsul final să beneficieze de creativitatea și implicarea studenților din domeniul Ingineriei.

Participanții care se implică activ în dezvoltarea Sistemului de Videointerfonie SECURITY pot beneficia de un internship de 2 săptămâni în cadrul companiei ELECTRA Iași, lider pe piața naționala de interfoane/videointerfoane.

Implicarea activă în cadrul platformei E-PICUS înseamnă:

Termenul limită pentru acțiunile prezentate mai sus este: 30.11.2016.

Vă așteptăm ideile și propunerile!

Echipa E-PICUS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *