BEST Training Weekend – Learn today, lead tomorrow!

BEST Training Weekend – Learn today, lead tomorrow!

In perioada ​22-24 mai studentii universitatii Tehnice “Gherghe Asachi” din Iasi si nu numai, vor avea ocazia de a participa la ​BEST Training Weekend, un eveniment ce consta in multiple sesiuni de training bazate pe soft­skills si antreprenoriat.

Sambata, ​23 mai, evenimentul debuteaza cu primele sesiuni de training incepand cu ora 10:00, reunind atat studenti doritori de cunoastere, cat si un numar mare de traineri extrem de priceputi.

BEST Training Weekend ​este un eveniment educational organizat de catre ​BEST Iasi si aflat la cea de­a patra editie. Evenimentul consta in 11 sesiuni de training oferite gratuit studentilor, sesiuni ce sunt atent concepute avand in vedere nevoile curente ale studentilor si, de asemenea, oportunitatile de dezvoltare ale acestora.

Sesiunile de training sunt concetrate in special pe doua arii si anume: Antreprenoriat ­ o arie ce cuprinde o gama larga de sesiuni de training precum: Lean Management, Managementul Vanzarilor sau Importanta Inregistrarii Marcilor. Acestea au rolul de a stimula studentii si a le face cunoscut modul de viata proactiv. Soft­skills ­ aceasta arie este una de mare importanta in dezvoltarea personala a studentilor. Necesitatile unei comunicari corecte si modul de administrare a timpului sunt doar cateva exemple relevante pe care BEST Training Weekend isi propune sa le prezinte.

Aplica acum la unul dintre cele mai importante evenimente ale studentiei si asigura­ti viitorul !

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizatie apolitica, non­profit, prezenta in 96 de Universitati Tehnice din 33 de tari europene, aflata intr­o permanenta dezvoltare. Inca din 1989 asigura modalitati de a facilita comunicarea, cooperarea si schimbul de experienta intre tinerii studenti europeni din mediul academic tehnic.

Pentru inscriere si mai multe informatii in ceea ce priveste BEST Training Weekend Iasi: www.BTW.BESTis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *