Participa si tu la JobShop Iasi Editia 2015

Participa si tu la JobShop Iasi Editia 2015

Evenimentul national de cariera JobShop® isi propune facilitarea colaborarii dintre studenti, companii si Universitate, cu scopul de a indeplini nevoile profesionale ale studentilor si absolventilor si de a-i aduce pe acestia mai aproape de job-ul dorit!

JobShop® le ofera studentilor si absolventilor oportunitatea de a interactiona in mod direct cu reprezentantii companiilor, in vederea formarii, dezvoltarii si pregatirii lor pentru o viitoare cariera. In acest sens, acestia au posibilitatea de a participa la urmatoarele activitati din cadrul evenimentului:

  • JobShop Café, ce reprezinta o activitate prin care studentii sunt adusi mai aproape de angajatori, avand oportunitatea de a purta o conversatie deschisa cu reprezentantii companiilor intr-un mediu non-formal, la o cafea;
  • Cariere de succes, activitate sub forma unui discurs oratoric, sustinut de antreprenori, lideri, experti in domeniu, pe tema succesului in cariera, urmat de o discutie libera intre acestia si studenti;
  • Atelier tehnic, activitate cu caracter practic ce vine in sprijinul studentilor cu scopul de a-i pregati sau testa in diferite domenii;

si nu in ultimul rand,

  • Zile de Standuri, ce au ca scop prezentarea detaliata a companiilor si a beneficiilor pe care le au de oferit studentilor!

Esti in cautarea unui jobinternship sau program de practica? Te asteptam alaturi de noi incepand cu 25 martie!

Mai multe detalii despre JobShop® gasiti pe site-ul evenimentului: iasi.jobshop.ro.

Despre BEST Iasi

BEST, Board of European Students of Technology, a luat nastere in 1989 in Berlin, si in anul 2000 in Iasi, din dorinta studentilor pentru educatie complementara celei universitare, pentru dezvoltare si deschiderea unor noi orizonturi. Astfel, misiunea noastra, alaturi de dorinta de a aduce studentii, Universitatea si companiile in acelasi punct, s-a raspandit in 96 de Universitati Tehnice din 33 de tari ale Europei.

BEST Iasi are ca scop reprezentarea intereselor studentilor de la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi prin facilitarea comunicarii dintre Universitate, studenti si companii. Prin evenimentele pe care le organizam acoperim atat o latura academica in cadrul programelor de educatie complementara, cat si nevoile studentilor de implicare in evenimente cu caracter competitional si recreativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *