Targul de Cariere revine la Iasi (6-7 mai Palas Mall)

Targul de Cariere revine la Iasi (6-7 mai Palas Mall)

Targul de Cariere revine la Iasi cu a 6-a editie, programata in 6-7 mai la Palas si va reuni circa 35 dintre cei mai importanti angajatori de pe piata actuala a fortei de munca!  Tineri ieseni vor avea parte de oportunitati de cariera variate, in domenii precum IT&software, auto si automotive, serviciu clienti, logistica si transport, finante-banci, productie si tehnica, turism sau retail. Targul de Cariere va fi deschis intre orele 10 si 16, iar accesul este gratuit, detalii putand fi gasite pe www.targuldecariere.ro.

Cine angajeaza si cate posturi sunt disponibile

Lider mondial in furnizarea de tehnologii pentru industria auto si partener premium al TdC, compania Delphi are sediul central in Marea Britanie si a dezvoltat centre importante de productie, tehnice sau de relatii cu clientii in 32 de tari. Fabrica de la Iasi produce componente de inalta precizie pentru injectia motoarelor diesel. Vin pregatiti cu 25 de posturi diversificate, de la ingineri la analisti financiari, adresate atat celor cu experienta cat si studentilor.  

O alta prezenta constanta la TdC in calitate de partener premium, Xerox, lider mondial in managementul documentelor, ofera servicii de outsourcing in domeniile IT si business process, precum si binecunoscuta birotica ce-i poarta numele. Cele 26 de posturi disponibile vizeaza candidati atat pentru Iasi cat si pentru Oradea, unele avand cerinte de cunoastere a limbilor straine precum engleza, franceza, italiana sau germana. Vorbim de o gama diversificata de angajare, de la Asistenti in resurse umane, la programatori pe .NET, manageri de proiect sau analisti business.

targul-de-cariere-iasi-mai-2015-stud-passFire Credit este o societate de renume international care cauta personal pentru activitatea de recuperari creante prin intermediul telefonului in Italia. Candidatul ideal trebuie sa cunoasca limba italiana scris si vorbit, sa aiba cunostinte de utilizare a pc-ului, capacitatea de a lucra si a atinge obiectivele printr-o buna solutionare a problemelor. Experienta in domeniu in alte societati de profil reprezinta un avantaj pentru candidatii interesati de a se alatura echipei Fire Credit.

Alaturi de Delphi, Xerox si Fire Credit, Bellaria Hotel sustine valorile locale in cautarea job-ului perfect la Targul de Cariere si este partener premium al evenimentului. 

Alte companii partenere in mare cautare de tineri talentati sunt Amazon, Atexis, Focality, HEG si Unicredit Business Integrated Solutions. Acestea pun la bataie 35 de posturi, de la ingineri de supply chain, la ingineri mecanici, specialisti in .NET sau pe design, consultanti SAP, account manageri, ingineri audit termoenergetic sau specialisti SEO.

Celor de mai sus li se alatura la Targul de Cariere companiile Arhipelago, Axience, Blue Diamond, Bosch, Capgemini, Conex Distribution, Creativ Consult, EOS-KSI Romania, Iulius Mangement Center, KUKA Systems, Levi9, Lex Navigator, Lycamobile, MiOS, Obiettivo Lavoro, SCC Services Romania, Siemens si VEO Finances.

La eveniment vor participa si alte institutii precum Teaching si UN Youth, iar oportunitatile de cariera prezentate la targ vor depasi 800 de job-uri cu norma intreaga sau partiala, programe de internship in tara sau in strainatate, dar si stagii de practica sau de voluntariat.

Sprijin in cariera pentru tinerii ieseni

La standul “CIPO” tinerii pot avea parte de servicii gratuite de consiliere si orientare in cariera, pe toata periodata targului, de consultanta in alegerea de programe de formare in acord cu cerintele pietei muncii si sprijin real in identificarea si ocuparea unui loc de munca sau in deschiderea unei afaceri.

Mai multe detalii despre angajatori si Targul de Cariere se gasesc pe www.targuldecariere.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/targuldecariere

Targul de Cariere este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova si aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati. Proiectul, demarat in 2006 de Fapte, este organizat in fiecare primavara si toamna in mari orase din Romania si se adreseaza atat angajatorilor din domenii diverse, cat si tinerilor talentati interesati de oportunitati de cariera. Partenerii media ai Targului de Cariere Iasi sunt Digi24, Hotnews, Cariere, Wall-Street.ro, Zile si nopti, Ziare.com, Business 24, Kiss FM, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, TeleM, Stud Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *