Targul de Joburi Activ pe Piata Muncii Iasi, 9-10 Iunie 2015

Targul de Joburi Activ pe Piata Muncii Iasi, 9-10 Iunie 2015

Intre 9 – 10 Iunie, la Hotel Traian, in Iasi, are loc Targul de Joburi  “ACTIV pe Piata Muncii – Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii”.

Angajatori din regiunea Nord – Est

La eveniment vor participa companii din regiunea Nord – Est care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. Printre companiile care au confirmat prezenta, se numara : Conest, Kiwi Finance, Allmetech, Nera Computers, Knuth, Maroco Systems, Termoplast, Betarom (Depozitul de Usi), Electra si multe altele.

Printre domeniile in care iti poti gasi un loc de munca, enumeram :

*Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)

*Finante – Banci

*Management si Consultanta

*IT (Software si Hardware)

Intrarea este gratuita

Daca esti o persoana aflata in cautarea unui loc de munca – fie ca esti somer inregistrat sau neinregistrat, absolvent sau tinar profesionist, trebuie sa stii ca participarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului, programul evenimentului fiind de la 10:30 la 16:00 in ambele zile. Mai multe detalii despre proiect si eveniment poti afla accesand: www.specialistactiv.ro.

Despre proiectul ACTIV pe Piata Muncii
 
Alaturi de Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, la implementarea proiectului participa universitati din marile orase din Romania, dar si Compania de consultanta TIC si management PYTHIA International si Institutul pentru Politici Sociale. ​Pentru informatii suplimentare poti vizita site-ul proiectului.

De asemenea, in cadrul proiectului ACTIV poti accesa cursuri de formare profesionala ce furnizeaza competente si calificari profesionale in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicarii (TIC) precum:

  • Operator calculator electronic si retele;
  • Designer pagini web;
  • Operator introducere, validare si prelucrare date

Proiectul ACTIV (POSDRU/125/5.1/S/125723) este realizat în parteneriat, alaturi de lider – Universitatea “POLITEHNICA” din Bucuresti, participand la implementarea proiectului: Universitatea “POLITEHNICA” din Timisoara, Universitatea Tehnica “GHEORGHE ASACHI” din Iasi, Universitatea “PETRU MAIOR” din Targu Mures, PYTHIA International – companie de consultanta TIC si management si Institutul pentru Politici Sociale – furnizor de servicii de informare, consiliere profesionala si medierea muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *